Evenementenbureau White Rabbit is een no-nonsense event communicator.
We organiseren samen met u een evenement met impact.

Wie we zijn:

Een ervaren team van professionals die al eens creatief -en altijd doelgericht- uit de hoek durven komen. We behoren tot de top van de Belgische evenementenbureaus.

Wat doen we goed:

Bedrijfsevenementen. Van personeelsfeesten over jubilea en client events tot openingen en congressen. Alles wat evenementiële communicatie is. Focus op HR, MarCom en Sales doelstellingen. Full Service!

Waarom anderen ons kiezen:

  • budgettaire transparantie
  • het juiste concept bij de juiste doelstelling
  • onze service en visie
  • ons hard werken
  • bekijk nog meer redenen

Wie zijn die anderen?

Wie zijn die anderen? Coca-Cola, Apple, Stad Gent, Chrysler, Deloitte, Europ Assistance, Vacature, SdWorx, Siemens, Cegeka, Netlog, bekijk referenties

Quote:

"We wouden jullie nogmaals van harte bedanken voor het geweldige feest van afgelopen vrijdag. Iedereen was laaiend enthousiast, heeft volop genoten, vond de locatie top, de acts en activiteiten super en de ambiance onvergetelijk! Het regent intern mailtjes met bedankingen, en deze eer gaat ook naar jullie natuurlijk. Een ancien van het huis had het zelfs over 'het beste feestje ooit'. Ook dikke merci voor de budget-oefeningen."

Kwalitatieve evenementen, gelukkige klanten.

White Rabbit eindigde in 2010 op de 7e plaats van alle Belgische evenementenbureaus qua waardering van klanten. En dat is wederzijds. Bijna al onze klanten werken jaar na jaar met ons samen.

VOLG JE BUIKGEVOEL - CONTACTEER ONS.